СТЕЙНЛЕС СТИЛ | Труба нержавеющая и комплектующие для перил
🔴 ЗАМОВИТИ 🔴
Будівництво складського комплексу

 Сьогодні спостерігається гострий брак складських площ в компанії Стейнлес Стіл, що гальмує активне розширення асортименту продукції з нержавіючої сталі (зокрема труби нержавіючої). У зв'язку з цим власниками компанії «Стейнлес Стіл» прийнято рішення про запуск у 2020 році будівництва нового сучасного складського комплексу.

 Багатофункціональний складський комплекс буде розташований в передмісті м. Київ. Під будівництво був обраний зручно розташований в стратегічному плані майданчик. Фактичну адресу ми повідомимо пізніше по завершенню будівництва та введення складського комплексу в експлуатацію. Поки що можемо додати що цей комплекс буде розміщений поруч з трасою міжнародного значення (М 05) Київ - Одеса. Це забезпечить оптимальний доступ до складу як для покупців так і для транспортних компаній які займаються доставкою вантажів по Україні. Особливу увагу буде приділено і інфраструктурі комплексу.

Складський комплекс нержавійки

 Новий складський комплекс стане оптимальним рішенням для нашої компанії, яка бажає мати власні складські приміщення і активно розвиватися збільшуючи обсяги поставок продукції з нержавіючої сталі і постійно розширюючи її асортимент.

Ціна: 262.00 ГРН
Кіль-ть на складі: 128
Ціна: 448.10 ГРН
Кіль-ть на складі: 37
Ціна: 286.35 ГРН
Кіль-ть на складі: 20
Ціна: 418.17 ГРН
Кіль-ть на складі: 100
Ціна: 669.45 ГРН
Кіль-ть на складі: 30